HIDEG UBORKALEVES

2021.07.23

A forró nyári napokon az egyik legjobb választás a hideg uborkaleves. Főzés nélkül készül, zöldfűszerekkel pedig változatossá tehetjük.


Hozzávalók: 

  • 1 nagyobb / 2 kisebb kígyóuborka  
  • 1,5 dl kefir / joghurt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fehér bors
  • menta / bazsalikom / kapor  

Az uborkát meghámozzuk majd lereszeljük. Hozzáadjuk a kefirt vagy joghurtot és a szétnyomott fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és adhatunk hozzá zöldfúszereket is.

Energia: 34-40 Kcal

CH: 3,5-4,5 g

Fehérje: 2,3-3 g

Zsír: 1-1,5 g   

 A kiválóság a jó táplálkozással kezdődik
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el